Sjuk bebis, Corona vaccin & sista ultraljudet

För en vecka sen åkte vi in till akuten för att Clara fick väldig hög feber. Väl inne på akuten så tog dem in henne på massa prover direkt pga hennes höga feber och att hon typ blivit grå i huden. Dem tog blodprov, kissprov, ryggmärgsprov, ultraljud och även röntga hennes mage. Det blev några timmar där man trodde att det inte skulle bli bra. Men efter alla undersökningar så blev vi inlagda och hon fick antibiotika intravenöst. Vi låg från onsdag till lördag innan vi fick klartecken på att åka hem. Idag är sista dagen med antibiotikan och ingen är gladare än mig eftersom hon har lärt sig att inte svälja skiten för den smakar inte gott. 

I fredags var även jag på sjukhuset, förhoppningsvis sista undersökningen från min infektion. Gjort magnetröntgen och jag får svar den 21:a om abscesserna är helt borta från min buk. 13:05 hände det även någonting jag längtat efter, som jag äntligen fått klartecken till att göra- att ta första sprutan av Corona vaccinet. Ingen är gladare än mig!

Tänk att på ett år har man gått igenom en IVF, fått en hematom på moderkakan, varit med ett akut kejsarsnitt, en infektion från helvetet, opererats 2 gånger och sen blev Clara sjuk och vi fick reda på en sak som förändrar hela våra liv. Men det blir ett annat inlägg om! Nu vaknar hon så hinner inte skriva om det. 

Vi hörs när vi hörs!❤️
0 kommentarer