Onsdagar är brytningspunkten

V.10 gick jag in i onsdags. Vecka tio- helt sjukt faktiskt! Att man varit gravid i 10 veckor redan- jag menar eftersom man gjort IVF så vet man ju exakt när man blev "befruktad" så att säga. Nu är det "bara" 30 veckor kvar som Frida sa här om dagen. Haha, bara...
 
Jag mår fortfarande väldigt bra, förutom att jag inte få sova om nätterna. Det kliar som fan fortfarande på benen vilket gör att jag vaknar för att klia- smörja och oftast även så måste jag gå på toaletten. Jag kommer inte ihåg senast jag fick en hel natt sömn. Men ska till barnmorskan för första mötet onsdag den 25 november, så förhoppningsvis kan hon säga varför jag inte sover.
 
Det enda som gör att man fattar att jag är gravid är nog att jag tycker inte om kaffe just nu och att jag har ont i brösten. Sen har det faktiskt börjat synas lite på magen och den har blivit lite mer hård och speciellt på kvällarna. Det är kul men jag har nog inte riktigt fattat detta ännu fast att jag fick höra hjärtat på bebisen förra måndagen. Tänk er- jag ska tydligen bli mamma. 
0 kommentarer